het ijslokaal

ijslokaal

Het ijslokaal

Onze ijssalon

In 2022 zijn wij weer een nieuwe uitdaging aangegaan: we hebben een eigen ijssalon geopend, genaamd Het IJSLokaal! Deze ijssalon is gelegen aan Kerkweg 46 in Driebruggen en ligt in een mooi, landelijk buitengebied van het Groene Hart. Onze ijssalon is bij een kruispunt te vinden waarbij diverse fietsroutes en wandelroutes uit Reeuwijk (Reeuwijkse Plassen), Hekendorp, Waarder, Oudewater of Haastrecht langs komen. Ook is het fietsknooppunt 36 vlakbij te vinden bij dit kruispunt. Hier kun je dus even stoppen om een heerlijk, ambachtelijk en lokaal boerenschepijsje te halen. Ook kun je hier terecht voor een kop koffie of thee, een fruitsapje of een verse wafel belegd met diverse toppings.

Wist je dat wij in
ons ijslokaal 16 verschillende smaken overheerlijk boerenschepijs verkopen?

Het ijslokaal

ijstaarten

Bij IJsboerderij Vernooij maken we heerlijke ijstaarten in verschillende smaken en het is zelfs mogelijk in verschillende vormen. Tijdens de Kerst en Pasen hebben we altijd een aantal feestelijk decoreerde ijstaarten in ons aanbod die ervoor zorgen dat jij een heerlijke dessert hebt tijdens de feestdagen. De smaken variëren van vanille en aardbei tot yoghurt bosvruchten en de veelgevraagde bokkenpootjes ijstaart. Maar ook kunnen wij een ijstaart met een bepaald thema maken of voor een bepaalde gelegenheid zoals een bruiloft of verjaardag.

Samen Genieten

High ice cream

Vanaf 2023 kunt u bij ons ook terecht voor een high ice cream. Dit is een variatie op de high tea, maar dan met verschillende soorten ijssmaken en andere lekkernijen. In totaal zijn er 3 gangen en krijgt u onbeperkt koffie of thee. De high ice cream vindt in onze ijssalon plaats en is een leuk en origineel cadeau voor de echte ijsliefhebber, maar ook als moederdagcadeau, kinderfeestje of vriendinnenuitje.

Naast schepijs en ijstaarten kunt
u bij ijsboerderij vernooij ook terecht voor heerlijke ijslollies, cupcakes en ijsbonbons

Het ijslokaal

openingstijden

Zondag

Gesloten

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

13:00 - 20:00

Donderdag

13:00 - 20:00

Vrijdag

13:00 - 20:00

Zaterdag

13:00 - 20:00


Van maart tot oktober zijn wij geopend. Houd hiervoor onze socials goed in de gaten.

Neem contact op

Stuur een bericht

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

ICT3Bruggen ©2023

ICT3Bruggen ©2023