catering

catering

Voor al uw evenementen

Catering mogelijkheden

Heb je een familiefeest, een personeelsfeest, een schoolfeest of iets anders te vieren en wil je daarbij een lekker en lokaal boerenschepijsje? Dan kunnen wij op locatie ons boerenijs uit komen scheppen met een van onze ijskarren. Een ijskar op locatie is al mogelijk vanaf 10 personen met onze kleine ijskarren, maar ook hebben we een grote ijskar die geschikt is voor schepijsjes op grote evenementen.

Evenement of feest? Bekijk de
ijscatering mogelijkheden van vernooij en maak er een geslaagde dag van

Vanaf tien personen

IJskar of brommer op locatie

Bij de aanvraag voor een ijskar op locatie geef je van tevoren aan welke ijssmaken je wilt (max. 4 smaken) en om hoeveel personen het gaat. Wij zullen dan met een gevulde ijskar jouw kant op komen. De ijskar kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is voorzien van koelelementen. Hierdoor kunnen we vrijwel overal en op ieder feest een ijsje uit komen scheppen.

Het starttarief voor de ijskar op locatie is tot en met 50 personen € 175,-. Bij meer dan 50 personen, komt er vanaf de 50e persoon €3,00 per persoon bij. Wij gaan hierbij uit van 2 bolletjes ijs per persoon en inclusief horentjes, bakjes met lepeltjes en spikkels. Slagroom erbij kan voor €9,- per spuitbus.

Heerlijk schepijs op locatie

Grote ijskar voor evenementen

Voor de grote evenementen en feesten hebben wij onze grote ijskar. Hier kunnen wij 7 ijssmaken in kwijt. De grote ijskar is volledig gekoeld, dus wij kunnen gerust een hele dag in de zomer ijs uit scheppen.

Voor de grote ijskar vragen we geen starttarief. We rekenen het ijs direct af per pin of contant. Eventueel kunnen we ook met de aanwezige muntjes op het evenement het ijs uitscheppen voor de gasten.

In de webshop staan diverse
mooie afgewerkte ijstaarten die het hele jaar door te bestellen zijn!

Zelf uitscheppen

Cateringboxen voor afhaal

Wil je lekker en ambachtelijk boerenschepijs op je feest maar wil je het zelf uitscheppen? Dan is een cateringbox voor afhaal een goed idee! In deze box kun je kiezen uit 3 verschillende ijssmaken.

Een cateringbox voor afhaal is beschikbaar in een hele box (3×5 liter) of een halve box (3×2,5 liter) en is inclusief boerenschepijs, hoorntjes, bekertjes, servetjes, ijsjeshouder en ijsschep. De cateringbox wordt geleverd met koelelementen. Kijk in de webshop voor de bestelmogelijkheden.

Of gepersonaliseerd

IJstaarten met thema

Met Kerst en Pasen kunnen wij prachtig afgewerkte en bovendien heerlijke ijstaarten maken op bestelling. Ook hebben wij de mogelijkheid om een ijstaart te maken voor een verjaardag, met een bepaald thema of voor een andere speciale gelegenheid. We kunnen zelfs een bruidstaart maken! Dit gaat allemaal op aanvraag.

Neem contact op

Stuur een bericht

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

ICT3Bruggen ©2023

ICT3Bruggen ©2023